MODA SEVERLERİN HOŞUNA GİDECEK 2 FİLM ÖNERİSİ

MODA DÜNYASININ KALBİNE GİRİŞ: 
ŞEYTAN MARKA GİYER / 2006
moda-konulu-filmler
Lauren Weisberger'ın aynı isimli romanından uyarlanan Şeytan Marka Giyer filminin büyülü moda dünyasına ve muhteşemliğin arkasındaki yaşanılanlara dalış yapalım mı?. Başrollerinde başımı döndüren Meryl Streep, Anna Hathaway ve Emily Blunt'ın yer aldığı film, kadrosu ile ilk andan beni etkilemeyi başarmıştı. 
Sıradan bir yaşamı olan ve metin yazarı olarak hayatına devam etmek isteyen Andrea'nın moda dünyasına hızlı girişini ve dönüşümünü izliyoruz. Tam anlamıyla adının karşılığı olan filmde zirveye giden yolda nerelerden geçiliyor nelerden vazgeçiliyor onları görüyoruz. Moda, hırs, aşk üçlüsünü sevenler için yerinde bir seçim. 

🛒🛍️

TEK İSTEDİĞİ AZICIK, UFACIK, İNANIN MİNİCİK, KUŞ KADAR BİR KREDİYDİ!
BİR ALIŞVERİŞKOLİĞİN İTİRAFLARI /2009 

moda-konulu-filmler


Sophie Kinsella'nın kitabından uyarlanan Alışveriş koliğin İtirafları 2009 yapımı bir romantik komedi filmi. Başrolünde Isla Fisher'ın yer aldığı Alışverişkoliğin İtirafları çok renkli çok eğlenceli bir film. Düşündüğümde Isla Fisher'dan başkası Rebecca olamazmış diyorum. Isla Fisher, mimikleri ve tonuyla harika bir karakter ortaya çıkarmış.
Rebecca, gazetecelik kariyerini bir üst seviyeye taşımak isteyen, yetenekli bir yazar ve çılgın bir alışverişkolik. Eğer kendinize alışverişkolik diyorsanız Rebecca'yı izledikten sonra bu durumunuzu sorgulayabilirsiniz. Film boyunca Rebecca'nın kariyer hayatını, maddi durumunda yaşanan krizi ve aşk hayatını izliyoruz. Eğlenmek ve rengarenk kıyafetler görmek istiyorsanız Alışverişkoliğin İtirafları aranılan kan. 




Sevgiler, Simya❤


moda filmleri, moda, film önerisi, film önerileri, romantik komedi
MODA SEVERLERİN HOŞUNA GİDECEK 2 FİLM ÖNERİSİ
Share
  1. İki filmi de çook severim😍 Çok güzel, eğlenceli, tatlı filmler😊 Bir Alışverişkoliğin İtirafları'nı daha çok severim, hatta kitabını almak istiyorum. O filmi defalarca izlesem de bıkmam asla😍

    YanıtlaSil