WARREN ÇİFTİ VAKALARINDAN ENFIELD POLTERGEIST OLAYI │PARONORMAL OLAYLAR

 

Enfield-Poltergeist-Olayi-paronormal-olaylar
Janet

Enfield Poltergeist


Warren
 çiftinin ünlü vakalarından olan Enfield Poltergeist olayı Mist'te yerini aldı! Bu olayın popüler ve ürkütücü olmasının nedeni ise konuyla ilgilenen uzmanlar haricinde mahalle sakinlerinin, polisin ve gazetecilerin olaya şahit olması. 


Hikaye:
Peggy Hodgson, Londra'nın kuzeyinde yer alan 284 Green Street adresindeki evinde çocukları Margaret, Janet, Johnny ve Billy ile birlikte yaşıyordu. Ancak bu ev göründüğünden daha fazlasıydı. Çocukların söylediklerine göre 1977 yılının ağustos ayında çocukların yatakları kendi kendine hareket etmeye başladı. Ancak çocuklar odaya annelerini çağırdıklarında odada olağanüstü bir durum yoktu. Her şey olması gerektiği gibiydi. Peggy, çocuklarının şaka yaptığını düşündü ve olayın üzerinde durmadı. Ancak bir sonraki gece hareket eden eşyaların yanına birde ürkütücü sesler eşlik etmeye başladı. Peggy, ortalığı toparladı ve çocuklarını sakinleştirmeye çalıştı odanın ışığını kapattı. Işığı kapatmasıyla birlikte ürkütücü sesler daha da yükseldi. Ardında duvarların içlerinden yumruk benzeri sesler gelmeye ve evdeki büyük mobilyalar hareket etmeye başladı. Peggy, çocuklarının günlerdir şikayet ettiği ve inanmadığı olayı bizzat kendisi yaşadı. Evdeki seslere ve hareket eden eşyalara engel olamayan Peggy ve çocukları kendilerini sokağa attılar ve komşularına sığındılar. Ardından komşular, polisler, gazeteciler ve din insanları evi ziyarete geldiler ve hareket eden eşyalar, seslere şahit oldular.
Peggy'nin çocuklarından Janet bu olaylardan en çok etkilenendi. Bu evdeki varlık sanki doğrudan onun ruhu ile ilgileniyordu. Öyle ki birçok defa kızı öldürmeye çalıştı. Zaman zaman Janet aracılığı ile iletişim kurmaya çalışıyordu. Bu etkileşimler yüzünden Janet'in tavırları ve hatta sesi bile değişiyordu. Janet aracılığı ile iletişime geçen o yaşlı ses bir zamanlar bu evde yaşadığını söyledi. Yapılan araştırmalarda bu evde gerçekten de yaşlı bir adamın vefat ettiği öğrenildi.
Birçok kişi bu olayın kurmacadan ibaret olduğunu ve Janet'in oyunu olduğunu söylemekte. Evde yaşanılanlara şahit olan birçok insan ve durumu inceleyenler olmasına rağmen kimse olayla ilgili mantıklı bir açıklama sunamadı.


👉Bu tarz hikayelere ilgiliyseniz bu olaydan uyarlanan 
Korku Seansı 2 filmi ilginizi çekebilir. 

Bu olayla ilgili düşünceniz neler? Sizce bu Janet'in oyunu mu? Eğer öyleyse evdeki eşyalar oradan oraya nasıl hareket edebiliyordu? Ve sizce bu alemde bizden başkaları da var mı? :) 

Sevgiler, Simya❤



WARREN ÇİFTİ VAKALARINDAN ENFIELD POLTERGEIST OLAYI │PARONORMAL OLAYLAR
Share