ROMANTİK KOMEDİ SEVERLERE İKİ FİLM ÖNERİSİ: CENNET GİBİ & 50 İLK ÖPÜCÜK

Bir filmi ya da kitabı eğer çok sevdiysem onu tekrar ve tekrar okumayı, izlemeyi seviyorum. Hatta çoğu zaman abartıyorum. Gerçekten abartıyorum. Film kiraladığımız zamanları hatırlar mısınız? Filmlere ulaşmanın meşakkatli ama keyifli olduğu dönemler hani. O zamanlar sık sık film kiralardım ya da babam iş yerinden filmler getirirdi. Büyük merak ve ilgiyle cd-rom gözüne yerleştirirdim filmleri. Ahhh! ne heyecanlıydı.  Yine bir gün babam, aralarında Cennet Gibi ve 50 İlk Öpücük filmlerinin olduğu birkaç film getirmişti. Yemek faslı geçer geçmez izlemeye başladığımı hatırlıyorum. Filmlerin müzikleri, akışı, oyuncuları o kadar çok hoşuma gitmişti ki tüm sahneleri ezberleyene kadar tekrar ve tekrar izlemiştim.  Bunu halen yapıyorum. Sevdiğim filmleri her yıl bir defa mutlaka izliyorum. Beni ilk izlediğim anlara götürüyor ve her izlediğimde fark etmediğim bir noktayı görüyorum. 
romantik-komedi-film-onerisi
Cennet Gibi / 2005romantik-komedi-film-onerisi

romantik-komedi-film-onerisi

Başrollerinde Oscar'lı oyuncu tatlı mı tatlı Reese Witherspoon ve sempatik sıfatıyla gönlüme taht kurmuş Mark Ruffalo yer aldığı Cennet Gibi 2005 yapımı bir romantik komedi filmi. Kendini işine adamış tam bir işkolik olan Elizabeth ve kalbi yaralı mimarımız David'in trajik karşılaşmasını anlatıyor. 

Fransz yazar Marc Levy'nin If Only It Were True adlı kitabından uyarlanan Cennet Gibi, müzikleri ve akışı ile sıkmayan sıcacık bir romantik komedi filmi. Biraz aşk biraz dram biraz da metafizik seviyorsanız güzel bir seçim.

50 İlk Öpücük / 2004
romantik-komedi-film-onerisi

romantik-komedi-film-onerisi

Adam Sandler ve Drew Barrymore'un başrolünde yer aldığı, Peter Segal'ın yönettiği 50 İlk Öpücük  2004 yapımı bir romantik komedi filmi. Ve Drew Barrymore ve Adam Sandler'ın müthiş uyumunun filmi arşa çıkardığını söylemeden geçemeyeceğim.  
Kadınlarla bağ kurmayan ve istediği her kadınla birlikte olan Henry Roth, Lucy Whitemore'u görür görmez tutulur ve kendini bir anda bir dizi senaryonun içinde bulur. Bolca güleceğiniz, zaman zaman duygusallaşacağınız ve bütünüyle yüzünüzde tebessüm oluşturacak bir film arayışındaysanız 50 İlk Öpücük kollarını açmış sizi bekliyor. 

Aklınızda yer etmiş, önerebileceğiniz filmler var mı? Bilmeyi çok isterim! 
Sevgiler, Simya

ROMANTİK KOMEDİ SEVERLERE İKİ FİLM ÖNERİSİ: CENNET GİBİ & 50 İLK ÖPÜCÜK
Share
  1. İki filmi de izledim😊 Çok eğlenceli ve güzel filmler, herkese tavsiye ederim😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumun için çok teşekkür ederim canımm😊<3

      Sil