20 - 30 DAKİKALIK 4 KOMEDİ DİZİSİ!


Gündemden biraz uzaklaşmak ve keyiflenmek istediğimde izlediğim birçok dizi var ve bunlardan en çok sevdiğim, birbirinden keyifli bu 4 dizi ise benim gündem kaçış planımda ilk başvurduklarım! Hem vakti almayan hem de konu bakımından çok fazla yormayan 20-30 dakikalık komedi dizileri benim yemek yerken, küçük işler yaparken ki dijital arkadaşlarım gibiler. 



2 Broke Girls, sit-com türündeki bir komedi dizisi. Başrollerinde güzelliği ile başımı döndüren Kat Dennings, Max karakterine hayat veriyor. Beth Behrs ise Caroline karakteri ile karşımıza çıkıyor. 
Aileden zengin Caroline, babasının dolandırıcılık davasından dolayı beş parasız kalınca yoksul bir ailenin kızı Max ile bir araya geliyor. Dizi, hayallerinin peşinden giden ve bunun için para biriktirmeye çalışan iki kaçık kızın maceralarını eğlenceli bir dille anlatıyor. Benim çok çok keyif aldığım ve iptal edildiğinde çok üzüldüğüm komedi dizilerinden biriydi. 


Bitirdiğim bir diziyi tekrar izlemek gibi bir huyum var. Bu konuda yalnız olmadığımı düşünüyorum. Değil mi?
The Good Place'de bunlardan biri.
Dünyadaki davranışları ile iyi bir sicile sahip olmayan Eleanor, öldükten sonra kendini Öteki Taraf: İyi Yer'de buluyor. Çok geçmeden Eleanor burada olmaması gerektiğinin farkına varıyor.
Sonrası ise bir dizi keyifli olay!
Ahlak ve etik değerler üzerine kurulu harika bir dizi. Bu konular ilginizi çekiyorsa mutlaka şans verin.


Kanlı komedileri sever misiniz? Bu diziden sonra sevebilirsiniz. Özellikle kara mizah severlerin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Başrollerini Drew Barrymore ve Timotyhy Olyphant'ın paylaştığı Santa Clarita Diet, bir korku/komedi dizisi. Başrol oyuncularını görünce, bir çizgi film karakteri gibi gözlerimden kalpler fırladığını belirtmeden geçmeyeyim. 
Korku filmlerinden kanlı sahnelerine alışkınsanız bu dizi sizi pek etkilemez ama biraz mide bulandırabilir. Biraz. 


İki gözümün çiçeklerini son dokunuş olarak eklemesem kendimi kötü hissederdim.  Ben Bir Friends Fanıyım! yazımdan detaylara ulaşabilirsiniz.  Friends, 6 yakın arkadaşın hayatlarına odaklanan bir durum komedisi. Bana sorarsanız hiçbir karakter oyuncular üzerinde eğreti durmamış ve  karakterler oyuncular ile tamamen bütünleşmiş. Bu durum diziyi kesinlikle daha harika yapıyor. İzlerken gerçekten arkadaşlarımı izliyor gibi hissediyorum. Bu da diziyi bu kadar çok sevmem için en büyük neden. 

Aralarından izledikleriniz var mı? Yorumlarda buluşalım!
Sevgiler, Simya

20 - 30 DAKİKALIK 4 KOMEDİ DİZİSİ!
Share
  1. Önerilerinin hepsi çok güzel canımm😊 Friends'i çok seviyorum, daha önce yarım yamalak izlediğim için 1. sezondan tekrar izlemeye başladım ve 2. sezona geçtim. Aşırı keyifli bir dizi, izleyince stresim gidiyor. Favori karakterlerim Joey, Chandler, Phobe, çok tatlılar😊 Daha sonra diğer dizilere de bakayım😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim tatlıııımmm😊 Yeni bir Friends bağımlısı doğuyor deseneee :)) Diğerleri de çok keyifli özellikle good place i seveceğini düşünüyorummm <3

      Sil
  2. Friends olmadan olmazdı zaten :) Şu iki kız arkadaşın hikayesi ilgimi çekti. Bir bakayım ona :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki :)) Seversin, bir göz at bakalımm :))

      Sil